30 juni



vet ni vad jag o mamma håller på med, beställa kameran! gutt. den har kommit in igen och jag är glad! kom tilll mama kamera lille fis. måste från datan nu, åskar gör det.vi får beställa färdigt senare hihi.

idag är det även en exakt månad till min födelsedag för er som antecknar. nu måste jag bort härifrån datan så det inte säger pang boooom i datan av en blixt. heheh. pusss

en söndrig allmänt seg data.


ingen ny bild... sitter vid malins data, gör det ett tag framåt, datan är SÖNDER pang boom
hej folk's
! hur mår ni? här mårs det gött. bestämt att sanna ska med mig till halmstad på onsdag, hoppas på att den gula saken på himlen tittar fram så vi kan sola och bada! självklart packar jag fortfarande, det går inte, GÅR INTE att packa snabbt. som jag säkert sagt innan, elr åtminstonde i förra bloggen, kan det ta hur sjukt lång tid som helst för mig att packa. vill ni veta vad jag har packat i, 2 bikinis. eller packat i, laggt vid sidan av väskan. ingenting mer, ingenting alls. hehe. ska gå och ta en dusch nu, sen bara chilla & sova=) HEJA GUDDARP IMON!!!!
xoxo hanniboi hahah

sanna jennie hanna


this is me and my friends tja.

har käkat jordbuggar hela dan idag typ, köpt 30 liter. haha nej vi är inte desperata, vi mosar dom sen fryser;d hahoho. vatt hos mormor och morfar med, jag har sovit. ska snart träna=d vid 7. på onsdag är det på riktigt sommarlov när det bär av till halmstad och stugan, i like it. puss puss

packat och klart

så hoppas jag jag kan säga om nån timma iallafall. håller på att packa till halmstad. det tar ungefär en evighet. på tal om annat, är det någon snällis som kunde berätta för mig hur lång tid det tar för netonnet och få in slutsålda saker till säljning igen. jag vill köpa min kamera nu. nikon d60 med 18-55 objektiv. tror jag.

nårra riktiga tröttisbilder jag tog när jag kom hem från visingsö. hehhe.
puss

här sitter jag och surfar

varför fastnar jag alltid alltid alltid vid datan på kvällarna. gör int ens något kul. runt på massa hemsidor, orkar inte gå, går inte. från och med idag ska jag inte göra sa mer! hah.

pusshej godnatt för mej!

best



nobody can get my thoughts elsewhere

090628


hellu vänner.
så segt att nikon d60 är slut på netonnet. menmen. får se när dom får in den. vet inte hur man kollar det, men dom får allt snabba sig på, hehe. imon är det enda planerade sovmorgon och träning än så länge. undra om jag orkar något annat än sega mig. nej jag tror inte det. haha.

VI SAKNAR VISINGSÖ
puss

johan palm

systemkamera var alla domdär punkterna i förra inlägget. hihi. om jag köper det innan malin och victor kommer hem från turkland, (på lördag) har victor lovat mig en surprise, hahhha. tjihu.

måste bara berättta vem jag såg på stan igår när vi cyklade till maxi. johan palm! han gick där på gatan med ett gäng till. kändisar kanske. dom var helt själva, inga fans eller något så jag la inte märke till att det var han först. men när jag såg han kom "waaa" ur min mun och jag cyklade förbi. hahhah. skoj.

malin och joel på balen=)

puss hej nu ska jag dra in i duschen.

visingsö

hej alllllesammans. hihi
hemma från visingsö nu, varit på fotbollsläger där vilket jag var för seg för att berätta, det var jag, hanna, hanna och sanna. alltså 3 hannor och en sanna! göttt. har haft det grymt iallafall! jobbigt var det och träna igår, världens varmaste väder! haha.

har jättebråttom och träna så vi hörs senare. kanske blir det ett köp för mig ikväll av en .............................

00.05


JAJAJA! här ser ni hur vädret blir imon, eller idag. klockan är ju trots allt över 12 så,
idag blir det fint väder. helt och hållet perfecto för en dag på stranden, om det nu heter strand när det är en sjö.
nu ska jag sova, upp klockan 9.15 imon, malin hämtar oss innan 10, då har hon köpt frallor, sen käkar vi där, och solar, och förhoppningsvis årets första dopp.

godnatt!♥

yea



imon blir det med syster & bror till sjön och bada! om det är fint väder då, men det har jag beställt!

hejsvej gurkpastej=)

hehej



innan var jag och mamma ute och cyklade, måste ju rasta mamsen lite. heh

nu ska jag återgå till matchen, u21, sverige serbien. 3-1 i halvlek! heja på
♥ /hanna

några hundra fattigare, 2 tröjor rikare.



slapp tröja från monki,delar den med malin. 90riksdaler!

wesc hood. från kompaniet
köpte även en bikiniöverdel för 30 kronor på hm!

min mamma vill nu att jag förjer med henne och cyklar haha.
cya! ♥

what i did to you was hurtful, what im going through is hurtful



nu ska jag sova och imon ska vi till växjö, jag malin och andreas. där är det shopping som gäller, fast egentligen är det för att syrran ska till idrottskliniken. man får passa på!

överskriften

sov gott! puss på er

spotify for free!

nu är jag hemma igen! hade en grym midsommar i halmstad med lina. hihi fint väder nu också. har nyss vatt ute hos mormor & morfar, fikat våfflor! hittade en mask i hallonsylten, så det var ingenting för vegetarianer, haheh.

förresten så har jag nyss laddat ner spotify. gratis. säg till om någon vill veta hur man gör;d
losing you, dead by april♥

snart ska jag träna, ses ikväll.
puss och kram

bye



blir förmodligen inget bloggande nu över helgen, fram tills på söndag, kanske blir det så att jag traskar ner till halmstads bibliotek och lånar en data, isåfall hör ni av mig! har endel saker att fixa innan vi åker, så detta bir nog farväl för några dagar inlägget! thihi.
men vi ses ju på söndag eller åtminstonde på måndag igen!

ha en trevlig midsommar!

/hanna

update;jag bloggar förmodligen visst, eftersom min syrra, o pappa har med sig bärbara datorer!

midsommar'clothes

hellå vänner.
ca klockan 3 idag skulle jag tro åker vi till halmstad. sommarstuga sommarstuga sommaaaar!
håller på och packa lite och bestämmer vad det blir för kläder på midsommar. de stentvättade jeansen och ett vitt linne med nitar från gina tricot tror jag. något annat om vädret kulle vara super, vilket jag inte tror enligt människorna på väderleksrapporten. haha.
ska duscha, sen hämtar jag nog linnet hos anna eftersom hon lånat det, hihi.
/hannyy

it's sunny hanny




hello folks.
tidigare idag efter jag hade gjort min smoothie, jordgubbar, fil, vaniljsocker (trodde jag) satte jag mig ner för att dricka upp den. kände att den smakade lite konstigt, jag trodde att det var filen som var gammal och sur och typ hade jäst. men jag fortsatte dricka. fast inte länge till när jag insåg att jag hade bytt ut vaniljsockret mot bakpulver. smart, yes jag vet! senare nu på kvällen bakade jag bullar. vet inte vart jag fick det ifrån, men jag var ensam hemma och hade ingenting att göra. haha där skulle det iallafall vara bakpulver eftersom jag gjorde nått recept utan jäst och med bakpulver (vi hade bara en jäst som var 10 år gammal typ, krympt till hur liten som helst och bajsbrun.hihi)

pussar!



punkt punkt

det funkar inte och ladda upp bilder. roligt. inteeee

smygtitt



nya stentvättade tightsjeans från vero moda! ett plus är att domär grymt sköna även att dom sitter som slickat haha.

ikväll är det lagfotografering, lite barnpassning och packning inför halmstad och midsommar. vi åker ju som jag sagt innan till halmstad imon. midsommar ska firas hos lina blir det nog=)

smoothietime!
puss hej

españa



saknar spanien nått sjukt!!! åh. de blåa vattnet, dom illosa blommorna, som sköna poolerna. den goa maten. haha.
allt var typ bäst där. jag vill utomlands! and live my life

nu blir det sängen för min del, och kanske lite tv apparat!
pusssss♥

lovely summertown







nårra mobilbilder från tidigare iår, nivet fina vädret dagarna. heheh snyggt att jag o malin drar samma pose på sista bilden;d
underrrrbart och komma ner till halmstad snart igen! i love it.


nyss var vi och spelade mot moheda, denna gång förlust med 4-1,(observera att dom är året äldre! haha) attans. menmen. sånt är livet, sånt är livet tydligen. hoh

xoxo hannipaaayy
thihi

15 juni

för er som undrar och antecknar, är stinalee's blogg bäst för tillfället! rör på påkarna och in och läs med er för tusan!=d det är någonting på gång där vettni! verkligen någonting på gång!

faktiskt så är det typ superskönt att det är måndag och jag inte är i skolan och jag inte ska till skolan 10 måndagar framöver! ihhhhhh nu fick jag gladryck, ihhh. anna ihhhh hon säger alltid så. ihhhhh. ehehhe.
någon som såg nya serien igår? Privileged. samma skapare som gossipgirl och gossipgirl är ju nästan bäst. efter onetreehill såklart. eftersom det är bäst, har alltid varit kommer alltid att vara!  iallfall, privileged går iallafall i repris på kanal 5 idag klockan 14.40. det ska iallafall jag se, min match krockade med avsnittet igår!

nu tänkte jag gå och äta frukost, sen dressa!
love♥ /hanna

5-2

hello babes
ikväll var det match på vallen. hihi. vi vann med 5-2. good job! imorgon är det match igen, moheda, ingen lätt match inte. för att jag ska orka ta åtmistone några steg på planen imon borde jag nog å till sängs nu. på torsdag åker vi till halmstad, då får jag träffa malin edberg! jippi på det=D nu var det typ 1 år sen vi sågs. somsagt, sängen som gäller nu.

seya later aligator'

NIKON D60


jag och malin har suttit vid datan ett tag nu och kollat datorer och även försökt förstå allt vad som innerbär systemkamera nikon d60. hehe. alla dom där orden går väl inte att förstå men iallafall. tror det är denna som blir min inom nån månad. tillsammans med ett 18-55/3,5-5,6 objektiv. då ska man tydligen kunna ta närbilder och fokusera på saken 0.28m ifrån. jag vill ju kunna ta närmare bilder egentligen, men jag fattar inte, blir bilden helt pajja om jag bara är 10 cm ifrån med kameran?:p haha.

malins student -09






vädret var ju inte det vackraste, men studenterna, även malin var glada och nöjda ändå, heheh.

ikväll har vi match=d
ceya! puss

strawberries


domma godingarna käkade jag nyss upp, (nej inte alla så ni kan va lugna) hihi. goast är det med bara mjölk och självklart grädde! yummi.

vi sket i och kolla på my sassy girl, istället kollar vi på rallybrudar som går på tvn nu vid nio. den ska väl vara bra vad jag hört iallafall. ni ska få se lite bilder från malins utspring lite senare, eller imon!

vill ni veta vart mina hur mina funderingar går? dom tillägnas nikon d60, jag vil ha!! nu börjar filmen om 4 minutas! ha det bra
puss

13 juni

 hej! nu ska jag och mamma kolla film! my sassy girl.

idag vaknade jag halv 2 hahah.


kvart över två..

hejhejhej.
nu är jag superduper trött, inte konstigt med tanke på att uret visar typ kvart över 2!!!! suttit och hållt på med design en massa. som ni ser just nu kan det kanske va lite konstigt. men det ska fixas. vill iallafall ha en aprikos blogg, ska fixa en ny header också. jag och anna har förresten fixat alices blogg ikväll också!
ha det bra så ska jag försöka fixa min blogg och sen höra av mig igen(YYYY)

åh

vilken rolig kväll jag får! inte.
skulle åkt och kollat på fotboll, men nej. ingenting med det, min farfar åker väldigt tidigt till alla matcher och ska vara där i god tid, och därför när jag sen ringde han hade han visst kört för 20 minuter sen! JIPPI. fast det var mammas fel. jag ska sitta och ruttna nu hela kvällen. OJ VAD KUL.

/hanna

i long






bilder tagna i halmstad förra sommaren,

nu ska jag kolla hell's kitchen och sen sova, ha det super ♥
pusslove

sunshine

hola!
klassens dag idag för vår skola, vår klass kollade film, she's the man, och åt pizza! härligt

lite bilder som dök upp när jag rensade kameran tills imon på malins student.



1; solig kväll hos mormor & morfar med kusinerna 2 & 3; samma dag, på mormor och morfas katt, så gosiiiig!

puss

 


we'll keep on fighting til' the end

we are the champions, blablaaa! ikväll är det dags för sverige-danmark!
familjen är hos våra homies haha, cina o leif=) grillar och kollar fotbollen sen.

får väl hoppas zlatan för vårt sverige till vinst ikväll!=D ehhehe

slinga & städa

hejhej godmidda=)
jag har nyss vatt och kollat min kusin's ('s anna!) dm match. dom vann på straffar, duktiga var dom allt hihi!
jag har faktiskt städat idag, min syster tar ju studenten på onsdag! sen återstår bara att städa här inne för mig, datarummet alltså. hehh.

jag o anna, passande till att dom vann sin match!=D


nu ska jag iallafall slinga håret lite. man kommer väl inte se nån större skillnad eftersom jag gör det då och då, menmen, iallafall=)
 
pusshej/hanniiiii


hannipaj's


hello people, håller på med designeni bloggen nu, inte riktigt min grej, men det designadinblogg.se går det iallafall lite framåt;)
iallafall, välkommen på dig, hehe. jag pangade ner min förra blogg, för det sket sig. jag kunde inte få den till mitten! haha. får hoppas det går bättre nu.

pusss,
i'll be back

RSS 2.0